Koster - over ons

Koster

Wie zijn wij?
Uw persoonlijk financieel adviseur Assurantiekantoor Koster is een deskundig adviseur die u het werk én de zorg graag uit handen neemt. U kunt bij ons terecht voor het samenstellen van een evenwichtig verzekeringspakket, het zoeken naar de juiste financieringsvorm, de opbouw van een goed pensioen. Al ruim 30 jaar zorgt Assurantiekantoor Koster voor de (financiële) zekerheid van zijn klanten.

Met raad en daad
In 1977 richt de heer P. Koster het familiebedrijf op. In korte tijd groeit het kantoor gestaag in aantal medewerkers en klanten. Zo sterk zelfs dat uitgekeken moet worden naar een ruimere behuizing. In 1995 luidt het startsein voor de bouw van een nieuw kantoorpand in het centrum van Klazienaveen. Vanuit dit moderne pand werken vier specialisten die u met raad en daad bijstaan als het gaat om uw verzekeringen en geldzaken. Wij vertegenwoordigen inmiddels ruim 30 verzekeringsmaatschappijen, zodat wij voor iedere verzekering een passende oplossing hebben tegen uitstekende voorwaarden en zeer scherpe premies.

Koster

Wij nodigen u uit…
Assurantiekantoor Koster kan veel voor u betekenen. Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met onze professionele en betrouwbare dienstverlening. Kom overdag gerust eens langs. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur geopend. Als u ‘s avonds langs wilt komen dan kan dat natuurlijk ook. U kunt ons dan bellen voor een afspraak: (0591) 31 31 14.

Wij zijn u graag van dienst!